Edessaskolan automatiserade hela sin schemaläggning

Edessaskolan är en F-6 skola i södra stockolm med en musik och språkinriktning för eleverna, skoldagarna kan därför bli lite längre än hos andra skolor. Då varje lektion alltid bemannas av två lärare leder detta till ett knepigare scheman med många villkor.

robert.jpeg

Robert Abraham, rektor på Edessaskolan, valde att schemalägga tillsammans med Royal Schedule. Robert kunde, med hjälp av Royal Schedule, sätta upp processer för automatisk schemaläggning som snabbt skapade scheman för lärarna och tog hänsyn till alla villkor på schemat.

Vi har lyckats underlätta schemaläggningen tack vare Royal Schedule. Dessutom var kontakten och tillgängligheten från deras supportsida exceptionellt bra, berättar Robert Abraham

Schemaläggningen som tidigare har varit ett återkommande problem, har numera blivit en enkel punkt på agendan som de snabbt löser.

Schemaläggningen har aldrig gått så här smidigt som när jag bytte till Royal Schedule. Schemaläggningen ser jag som en enkel uppgift, inte som en utmaning, avlutar Robert Abraham