Schemakonsult

Våra schemakonsulter är experter på schemaläggning och tjänstefördelning och hjälper er gärna lägga och optimera era scheman.

Prata med en schemakonsult

Schemakonsult

Har ni brist på erfaren personal, ont om tid eller vill uppnå ett mer effektivt schema på er skola? Då kan ni lägga schemat tillsammans med en av våra schemakonsulter.

Med hjälp av en schemakonsult kan ni garantera att schemat blir klart i tid och få hjälp under hela processen från tjänstefördelningen till ett färdigt schema. Ni kommer också få skräddarsydda experttips som ni kan använda som utbildning inför nästa års schemaläggning.

Boka schemakonsult, vad behövs?

För att ni ska få ut det bästa från schemakonsulten så behöver vi en kontaktperson som kan er skola era schemaönskemål väl. För att schemaläggningen ska kunna påbörjas så behövs även en preliminär tjänstefördelning.

Hur går schemaläggningen till?

Schemaläggningen sker online med löpande uppdateringar och kontakt med kontaktperson. Om ni ser ett behov kan vi även komma ut till er skola för fysiska möten.

Hur lång tid tar det?

Tiden för schemaläggningen beror helt på storleken på skolan och behoven på ert schema. Ni kan boka en kostnadsfri rådgivning där ni kan få en plan på hur lång tid ni kan förvänta er.

Babis-Kalkitsas_500x700_9ee8b71fa5c0c012f1d8871f9e05bc36.jpeg Boka en kostnadsfri rådgivning så berättar vi gärna mer!

Boka en kostnadsfri rådgivning

Är du intresserad? Boka gärna ett kostnadsfritt rådgivningstillfälle med en av våra schemakonsulter.

Boka ett möte