Lönsamhetsoptimering på schema

Genom avancerade kalkyler och beräkningsmodeller kan vi göra prediktioner av kommande scheman och undersöka om fler elever kan rymmas, vilket ökar lönsamheten.

Kontakta oss om lönsamhetsoptimering

Lönsamhetsoptimering

Visste du att det finns miljontals möjliga scheman som kan skapas på en verksamhet med exakt samma villkor och underlag? Att ta fram det absolut bästa schemat på er verksamhet kan vara nyckeln till att förbättra tillvaron för anställda, reducera resurskostnader och optimera lönsamheten.

Våra schemakonsulter har en civilingenjörsexamen och kan med hjälp av kalkyler och beräkningsmodeller optimera ert schema.

Vi kan med hjälp av vår schemaläggnings-AI ta fram unika analyser som man aldrig kunnat tidigare. Genom att göra prediktioner av kommande scheman kan man testa scenarion och bekräfta om det fungerar på framtida scheman.

Exempel på effektivisering av schemat:

Reducera antalet salar Att minska antalet salar leder till direkta kostnadsbesparingar. Vi kan göra prediktioner om huruvida ni kan minska antalet salar på skolan.

Lägg till en klass Genom att simulera flera schemagenerationer kan vi följa den nya klassen genom varje årsgrupp och identifiera potentiella flaskhalsar.

Boka en kostnadsfri rådgivning

Är du intresserad? Boka gärna ett kostnadsfritt rådgivningstillfälle med en av våra schemakonsulter.

Boka ett möte